معاملات اسپات و پرپجوال کوینکس

قرارداد اسپات و پرپجوال در کوینکس

تفاوت معاملات اسپات و پرپچوال در کوینکس

beenhere

Spot & Perpetual contracts
مفهوم معاملات آنی و معاملات آتی در کوینکس

آنی:معاملاتی که در یک لحظه خریدار و فروشنده تسویه میکنند.
آتی : معاملاتی که بر سرقیمت خاص ،بدون سررسیدو با اهرم ۱ تا۱۰۰انجام شوند .

Coinex Spot And Futures Contracts

به طور کلی در صرافی کوینکس دونوع ساختار معاملاتی وجود دارد . آنی و آتی

Spot Trading (معاملات آنی) :

معاملات اسپات به معاملاتی گفته می‌شود که در همان لحظه تسویه شده و خریدار و فروشنده در یک قیمت مشخص، مقدار مشخصی از دارایی را در ه

قرارداد اسپات و پرپجوال در کوینکس

ان لحظه مبادله می‌کنند. در این معاملات خریدار، در همان زمان معامله دارایی مورد نظر خود را از فروشنده خریداری کرده و مبلغ آن‌را در همان لحظه به فروشنده پرداخت خواهد کرد.

#اسپات #پرپچوال #تفاوت_اسپات_پرپچوال #ترید_در _کوینکس

Perpetual Trading (معاملات آتی) :

قراردادهای بدون سررسید (Perpetual Contracts) بیت کوین چیست؟

قراردادهای بدون سررسید مفهومی شبیه به قراردادهای آتی دارند اما در جزئیات با یکدیگر متفاوت‌اند؛ به عبارت دیگر قراردادهای دائمی در جزئیات زیر با قراردادهای آتی متفاوت‌اند:

  • موعد سررسید [تسویه] در خصوص این قراردادها وجود ندارد.
  • استفاده از اهرم‌هایی تا ۱۰۰ برابر در خصوص چنین قراردادهایی ممکن است.

از آنجایی که قراردادهای بدون سررسید، موعدی مشخص برای تسویه ندارند، پس قیمت پایه و خصیصه‌های مرتبط با تسویه نیز برای آنها تعریف نمی‌شود، بلکه با نرخی نزدیک به قیمت واقعی دارایی معامله می‌شوند.

#قرارداد_آتی #قرارداد_آنی # #Perpetual _یعنی #spot# perpetual

#آموزش_کوینکس #قراردادهای_کوینکس

تامین وجه سود و یا زیان معاملات

«تامین وجه» مفهومی دیگر است که در قراردادهای بدون سررسید تعریف می‌شود. تامین وجه بر مباناهای ۸ ساعته تعریف می‌شود؛ به طوری که اگر نرخ یک دارایی مثبت باشد، خریداران موظف به تامین وجه فروشندگان هستند؛ از طرف دیگر با منفی شدن نرخ دارایی، این فروشندگان هستند که وظیفه تامین وجه خریداران را بر عهدا دارند. به یاد داشته باشید تامین وجه در برخی صرافی‌ها به صورت خود در زمانی مشخص از هر روز صورت می‌گیرد.

در این معاملات در همان لحظه “دارایی” رد و بدل نخواهد شد . مثلا پرپچوال بیت کوین، قراردادی است که بر روی قیمت بیت کوین بسته خواهد شد. در این قرارداد مقرر می‌شود تا مقدار معینی از یک دارایی(مثلا ۱۰ بیت کوین) در زمان مشخصی که زمان سررسید قرارداد بوده (مثلا ۳ ماه آینده) در قیمتی مشخص (مثلا ۸۵۰۰ دلار) مبادله شود. این موارد مفاد قرارد Perpetual می‌باشد که در زمان سررسید قرارداد، طرفین ملزم به رعایت این مفاد می‌باشند.

در معاملات اسپات سفارش خرید (Buy) و سفارش فروش (Sell) وجود دارد

، اما در معاملات فیوچرز به دلیل آنکه خرید و فروشی در آن لحظه انجام نمی‌شود از اصطلاح سفارش لانگ (Long) یا سفارش شورت (Short) استفاده می‌شود.

در موقعیت لانگ (یا همان سفارش خرید)، خریدار تعهد می‌دهد تا دارایی مورد نظر را با قیمت معین شده در قرارداد و در زمان سررسید قرارداد خریداری کند. در طرف مقابل، در موقعیت شورت (یا همان سفارش فروش)، فروشنده تضمین می‌کند تا در زمان سررسید قرارداد، دارایی مورد نظر را با قیمت قید شده در قرار داد، به فروش برساند.

دیدگاه‌ها

2 پاسخ به “معاملات اسپات و پرپجوال کوینکس”

  1. الهه نیم‌رخ
    الهه

    دیدگاه *امورشتون عالی بود. مرررسی.

  2. سارا نیم‌رخ
    سارا

    دیدگاه * با سلام و وقت بخیر ببخشید من میخواستم بپرسم داخل تریدینگ ویو انتخاب کردن پرپچوال یه ارز با اسپات اون چه فرقی داره؟ و روی تحلیل اثر میزاره یا نه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی امداد شبکه