منوی دسته بندی

استارلینک

اینترنت استارلینک

استارلینک : اینترنت ماهواره ای برای تمام نقاط زمین

دسترسی به اینترنت بدون فیلتر و ارزان از طریق SpaceX’s Starlink

اینترنت ارزان برای همه

هدف اسپیس‌اکس، اتصال به اینترنت پهن‌باند در مناطق دورافتادهٔ زمین، و همچنین خدمات دادن به شهرها بوده‌است. افزون بر این، اسپیس‌اکس گفته که درآمد خدمات اینترنت ماهواره‌ای برای تأمین هزینه‌های زیربنایی پروژهٔ ترابری به مریخ است.[۱۱]

در حالی‌که سرویس‌های اینترنت ماهواره‌ای معمولاً گران هستند و مشکل تأخیر ارتباط دارند، با بهره‌گیری از چندین هزار ماهواره کوچکتر (یا دقیق‌تر، ۳۰ هزار ماهواره)، اسپیس‌اکس می‌خواهد مشکل فاصله زیاد این ماهواره‌ها از زمین را برطرف کرده و سرویس ارزان‌تر و سریع‌تری به مردم بدهد.

SpaceX به سرعت در حال راه اندازی بسته های جدید ماهواره ای است و صورت فلکی Starlink به آرامی به آغاز آزمایش عمومی بتا نزدیک می شود.اینترنتی ماهواره ای با دسترسی آسان و ارزان برای سراسر کره زمین با هزاران ماهواره سرویس دهنده .

پوشش اینترنت بدون فیلتر کره زمین

HIGH SPEED INTERNET ACCESS ACROSS THE GLOBE

Starlink با عملکردی که بسیار بالاتر از اینترنت سنتی ماهواره ای است و یک شبکه جهانی بدون محدودیت در زیرساخت های زمینی ، اینترنت پهن باند پرسرعت را به مکان هایی دسترسی می دهد که دسترسی غیرقابل اعتماد ، گران یا کاملاً غیرقابل دسترسی بوده است.

Starlink در سال ۲۰۲۰ خدمات خود را در شمال ایالات متحده و کانادا قرار داده است ، تا سال ۲۰۲۱ به سرعت در معرض پوشش جهانی جمعیت جهان را پوشش میدهد.

سرعت دانلود بتای اینترنت استارلینک ۱۱ تا ۶۰ مگابیت‌بر‌ثانیه است.


 اینترنت استارلینک چگونه کار می‌کند؟
ایلان ماسک و اسپیس‌ایکس امیدوارند که فناوری استارلینک در پر کردن شکاف اتصال به اینترنت، بین مناطق روستایی و شهری کارآمد باشد.

در حال حاضر، در زمینه دسترسی به اینترنت با چالش‌هایی روبه‌رو هستند که عمده دلیل آن، هزینه بالای زیرساخت است. این هزینه موارد متعددی را از جمله کندن زمین و کاشتن فیبر یا کابل و مسایل مالکیت زمین را شامل می‌شود.

ولی ماهواره‌های استارلینک سیگنال اینترنت را مستقیما به یک گیت‌وی یا کامپیوتر کاربر ارسال می‌کنند. این بدان معنی است که زیرساخت بسیاری کمتری برای دریافت سیگنال اینترنت در خانه‌های روستایی مورد نیاز است.

علاوه بر این، اسپیس‌ایکس می‌گوید که اینترنت استارلینک، سریع‌تر و با تاخیر (Latency) کمتر از اینترنت‌های ماهواره‌ای کنونی ارایه خواهد شد.

اما چگونه؟
اول اینکه هر ماهواره استارلینک از طریق لیزر با چهار ماهواره دیگر ارتباط دارد و به این ترتیب، می‌تواند داده‌ها را تقریبا با سرعت نور تبادل کند؛ این سرعتی است که فقط اینترنت مبتنی بر فیبرنوری می‌تواند تا حدودی با آن برابری کند.

یک تست بتای اولیه که با همکاری استارلینک و نیروی هوایی آمریکا، با نام رعد و برق جهانی (Global Lightening) انجام شده، سرعت دانلودی معادل ۶۱۰ مگابیت در ثانیه را نشان داده است.

گلوبال لایتنینگ در اوایل سال ۲۰۱۸ آغاز شد و در آن از دو ماهواره استارلینک برای ارسال اطلاعات به کامپیوترهایی درون یک هواپیمای باربری C-12 در حال پرواز استفاده شد.

مورد دیگر تاخیر (Latency) است. تاخیر به زمانی گفته می‌شود که سیگنال اینترنت بین کامپیوتر شما به آی‌اس‌پی و تا سرور وب‌سایت موردنظر، منتقل می‌شود و برمی‌گردد.

در اینترنت ماهواره‌ای رایج، این سیگنال باید ۲۲ هزار و ۲۰۰ مایل برود تا به ماهواره برسد و بعد به سرور وب‌سایت برگردد، از آنجا دوباره به ماهواره فرستاده شود و در آخر باز به کامپیوتر شما برسد. به دلیل همین رفت و برگشت است که اینترنت ماهواره‌ای معمولا بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلی ثانیه تاخیر دارد.

اما در پروژه استارلینک، ماهواره‌ها در مدار نزدیک زمین، یعنی در فاصله ۳۴۲ مایلی قرار می‌گیرند که فاصله‌ای بسیار نزدیک‌تر از سایر ماهواره‌هاست. بنابراین تاخیر رفت و برگشت سیگنال نیز تا حد زیادی کاهش می‌یابد.
 
چه تعداد ماهواره استارلینک در مدار قرار دارد؟
آخرین باری که ماهواره‌های استارلینک به مدار فرستاده شد، روز ۱۳ ژوئن بود و تا کنون ۵۴۰ ماهواره در مدار قرار داده شده است.

ایلان ماسک گفته بود که برای ارایه پوشش حداقلی اینترنت، باید ۴۰۰ ماهواره در مدار قرار بگیرد. این یعنی این پروژه وارد فاز ارایه اینترنت شده است.

البته هنوز تا تکمیل پروژه راه درازی مانده است. در قالب این پروژه قرار است ۴۲ هزار ماهواره به مدار ارسال شود تا پوشش کامل اینترنت برقرار شود.

برای خرید تجهیزات استارلینک با ما تماس بگیرید



تجهیزات لازم برای استفاده از اینترنت ماهواره‌ای استارلینک
مهم‌ترین تجهیزات لازم، خود ماهواره‌های استارلینک هستند که هر کدام حدود ۲۲۶  کیلوگرم وزن دارند.

برای برقراری ارتباط اینترنتی با کامپیوتر شما نیز، پایانه یا گیت‌وی خاصی نیاز است که به گفته ایلان ماسک، به اندازه یک جعبه پیتزا نیاز خواهید داشت. هر کدام از این پایانه‌ها احتمالا بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ دلار قیمت خواهد داشت؛ اما هنوز نحوه فروش آنها اعلام نشده است. احتمال دارد که این پایانه‌ها در قالب قرارداد واگذار شود و هزینه آن روی اینترنت ماهانه کاربر محاسبه شود.

اینترنت استارلینک کی عرضه خواهد شد؟
گفته شده که در اواسط سال جاری میلادی، یعنی همین ماه‌های پیش رو، اینترنت استارلینک در دسترس مردم آمریکا قرار خواهد گرفت. البته هنوز روز و ماه دقیقی در این زمینه اعلام نشده است. به هر حال برای عملی شدن این وعده، اسپیس‌ایکس باید چند محموله دیگر از ماهواره‌هایش را به فضا بفرستد و طراحی پایانه دریافت اینترنت را نیز به پایان برساند. علاوه براین، اعلام درخواست به FCC و دریافت تاییدیه از ITU نیز ضروری است.

هزینه اینترنت استارلینک چقدر است؟
همان طور که گفته شد، تهیه پایانه دریافت اینترنت بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ دلار هزینه خواهد داشت و برآوردها نشان می‌دهد که هزینه ماهانه اینترنت نیز حدود ۸۰ دلار خواهد بود.

برای مقایسه، یک طرح خرید اینترنت  ماهواره‌ای ویاست برای دانلود ۱۲ مگابیت در ثانیه تا ۱۰۰ مگابیت در ثانیه بین ۳۰ تا ۱۵۰ دلار هزینه ماهانه خواهد داشت. هزینه ماهانه اینترنت ماهواره‌ای هیوزنت نیز بین ۶۰ تا ۱۵۰ دلار برای سرعت دانلود ۲۵ مگابیت در ثانیه است.


اینترنت استارلینک کجاها  در دسترس خواهد بود؟

از علاقه شما به Starlink متشکریم

Starlink به گونه ای طراحی شده است که اینترنت باند پهن پرسرعت را به مکان هایی دسترسی می دهد که دسترسی غیرقابل اعتماد ، گران یا کاملاً غیرقابل دسترسی بوده است. انتظار می رود آزمایش بتا خصوصی در اواخر تابستان امسال آغاز شود و پس از آن آزمایش بتا عمومی انجام شود و از عرض جغرافیایی بالاتری شروع شود.

اگر آدرس خود را در اختیار ما قرار دهید ، در صورت فراهم شدن فرصت های آزمایش بتا در منطقه شما ، از طریق ایمیل به شما اطلاع داده می شود. در ضمن ، ما همچنان به روزرسانی های موجود درباره خدمات عمومی و راه اندازی های آینده Starlink را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.
هدف اول اسپیس‌ایکس ارایه اینترنت در مناطق روستایی آمریکا و کاناداست. بعد از آن نیز، این شرکت امیدوار است که این سرویس را در مناطق دیگر جهان توسعه بدهد.

اسپیس‌ایکس برای ارایه اینترنت در سطح جهانی، باید حداقل ۲۸۰۰ ماهواره دیگر را به فضا بفرستد که در مداری با فاصله ۷۰۰ تا ۸۰۰ مایلی از سطح زمین قرار بگیرند.

چگونه نسخه بتای استارلینک را تست کنیم؟
اگر می‌خواهید به عنوان تستر استارلینک فعالیت کنید، می‌توانید با ارایه آدرس ایمیل، آدرس پستی و کشوری که در آن زندگی می‌کنید در وب‌‌سایت استارلینک  ثبت نام کنید. همان طور که در خبر دیگری اشاره شد، امکان ثبت نام از ایران نیز فراهم شده و این بدان معنی است که احتمالا ما نیز در آینده قادر به تست این سرویس خواهیم بود.

پس از این مرحله، ایمیل تاییدیه‌ای برای شما ارسال و در آن گفته می‌شود که تست بتای اختصاصی استارلینک از اواخر تابستان و تست عمومی آن، در زمانی دیگر انجام خواهد شد و تمرکز نیز روی کاربرانی است که در مناطقی با عرض جغرافیایی بالاتر قرار دارند.

البته باید به زمان انجام این تست خیلی نزدیک باشیم چون ماسک هم اکنون در خانه خودش مشغول تست این سرویس

مایکروسافت ویندوز سرور

  • یکپارچه سازی اکتیو دایرکتوری با دیگر محصولات
  • پشتیبان گیری و تهیه بکاپ از سرویس های ویندوز سرور
  • ایمن سازی فایل سرور های ویندوزی در برابر حمله باج افزار ها
  • اختصاص سطوح دسترسی کاربران به منابع حساس سازمان
  • راه اندازی زیرساخت مجازی سازی Windows Server Hyper-v 2019
  • خدمات پشتیبانی و نگهداری زیرساخت های ویندوزی
  • خدمات پشتیبانی و نگهداری دیتاسنتر های مبتنی بر ویندوز سرور
  • پشتیبانی و نگهداری اکتیو دایرکتوری
  • پشتیبانی و نگهداری سرویس های مایکروسافت
  • عیب یابی و رفع مشکلات زیرساخت های Windows Server
  • عیب یابی طراحی و پیاده سازی زیرساخت ویندوز سرور
  • عیب یابی و رفع مشکلات سرویس های Windows Server
  • مشاوره در خصوص پیاده سازی مایکروسافت ویندوز سرور
  • مشاوره پیاده سازی سرویس های ویندوز سرور
  • مشاوره به روز رسانی و آپدیت Microsoft Windows Server
  • طراحی ساختار های مبتنی بر مایکروسافت ویندوز سرور ۲۰۱۹
  • طراحی زیرساخت مجازی سازی با ویندوز سرور ۲۰۱۹
  • نصب و پیاده سازی ویندوز سرور بر روی سرور های HP
  • نصب و پیاده سازی ویندوز سرور ۲۰۱۶ و Windows Server 2019
  • نصب و راه اندازی سرویس اکتیو دایرکتوری در ویندوز سرور
  • نصب و راه اندازی سرویس های DHCP و DNS
  • پیاده سازی سرویس های مختلف Windows Server چون WSUS و WDS
  • پیاده سازی ساختار Active Directory و Domain
  • پیاده سازی Domain Controller و ADC
  • پیاده سازی فایل سرور های مبتنی بر Microsoft Windows Server

خدمات میکروتیک امداد شبکه

  • مدیریت پهنای باند شبکه از طریق Queue میکروتیک
  • راه اندازی Web Proxy و CacheServer میکروتیک
  • فایروال میکروتیک جهت جلوگیری ورود غیر مجاز به روتر و شبکه داخلی
  • اه اندازی میکروتیک به عنوان DHCP Server.
  • راه اندازی هات اسپات (Hotspot) میکروتیک
  • پروتکلهای ارتباطی VPN شبکه (PPTP , SSTP , L2TP , Open VPN )
  • رتباط بین شعب را می توان با راه اندازی انواع تانلهای, GRE IP Sec , EOIP , IPIP
  • کانفیگ Radius در سرویسهای Hotspot , Wireless , Dhcp,Authentication 
  • Publish کردن سرورهای شبکه محلی در اینترنت بوسیله Nat میکروتیک.
  • اه اندازی Syslog میکروتیک در شبکه محلی که با اکثر نرم افزارهای Log گیری سازگار است.



ماینینگ و ارز دیجیتال
تجهیزات فیبر نوری
تجهیزات فیبر نوری

علی

‫2 نظر

  • ایوب گفت:

    دیدگاه *من جهت کلاس آموزش مجازی میخواهم نام افزار adob connect را بصورت serverو client راه اندازی کنم میشه لطفا بهم کمک کنید و بگید چطوری انجام بدهم هزینه راهنمایی و راه اندازی توسط شما هم پرداخت میکنم

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پشتیبانی امداد شبکه
    لوگو png امداد شبکه